Нашата работа

Информационна среща с департаментите на Нов български университет за представяне на Ноу-Хау Център за алтернативна грижа за деца

В Нов български университет, 409 аудитория “Проф. Васил Стоилов”, Ноу-хау център за алтернативна грижа за деца проведе Информационна среща със студенти от различни департаменти на университета.

В срещата взеха участие Галина Маркова – р-л Ноу-хау център, Боряна Климентова – Ноу-хау център, Елен Иванова –Ноу-хау център, Бисер Спиров – Лумос, преподаватели и много студенти.

Целта на срещата бе представяне на проекта „Завръщане у дома от дома” и Ноу-хау център за алтернативна грижа за деца, неговата мисия и роля в процеса на деинституционализацията на домовете задеца, както и начина на функционирането му и предизвикателствата, пред които е изправен екипът.

Основна задача на срещата бе да се привлекат студенти и преподаватели, които да се включат в работата на центъра, в различните изследователски и приложни проекти. Обсъдени бяха възможности за съвместни дейности с различните департаменти и включване на студенти доброволци в процеса.

Срещата предизвика интерес в академичната общност и готовност за сътрудничество в основните сфери на работа на центъра.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »