Нашата работа

,

Пилотиране на онлайн курс “Защита на младите хора в институционална грижа”

“Защита на младите хора в институционална грижа” приканва тези, които работят с млади хора в институционална грижа, да вземат участие в пилотирането на он-лайн курс.

Много специалисти, работещи в домашни грижи или с приемни родители, изпитват трудности да говорят и да се занимават с чувствителни теми на взаимоотношенията, интимността и сексуалността. Ето защо бе разработен безплатен онлайн курс, който да помогне на професионалистите да изграждат компетенции по тези теми.

За да сте сигурни, че курсът е полезен и ценен, “Защита на младите хора в институционална грижа ” приветства приноса на вашия екип. Онлайн курсът се състои от пет модула, посветени на сексуалността, ценностите, сексуалното развитие, сексуалната идентичност и рисковото поведение. Всички модули са с продължителност максимум 1 час, така че вие ​​и вашият екип може да завършите модул по време на екипна среща.

Пилотирането ще се проведе между 1 март и 15 април 2018 г.

Ако желаете да участвате в пилотния випуск на онлайн курса, моля, изпратете имейл до Gitte Riis Hansen на grh@pha.dk не по-късно от 15 февруари 2018 г. и потвърдете участието си. След това ще получите поща с информация за вход и карта за обратна връзка.

За повече информация относно проекта, моля, посетете: http://www.amsterdamuas.com/safe

За да гледате онлайн курса, регистрирайте се тук: https://www.amsterdamuas.com/safe/professionals/professionals.html

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »