Нашата работа

Child Protection Hub търси вашата оценка за работата си през последните три години

Инициативата Child Protection Hub за Югоизточна Европа, която придоби популярност и в България, вече 7 години обединява усилията на специалисти в областта на закрила на детето от цяла Европа. Неин изпълнител за България е Ноу-хау център за алтернативни грижи за деца, НБУ. Един от най-значимите продукти на тази инициатива е он-лайн платформата Child Protection Hub (https://childhub.org/en ), която има стремежа да се превърне в истински хъб за най-актуалните публикации, методи на работа, нормативни документи в областта на закрила на детето. 

В рамките на тази инициатива някои от вас са участвали в организирани и от НХЦ он- и оф-лайн срещи, обучения, уебинари, професионални дискусии, конференции и изследвания. Международният екип, реализиращ тази инициатива в страните Албания, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Косово, Молдова, Румъния, Сърбия, Унгария, Хърватия и Черна гора ще се радва да получи обратна връзка от вас за осъществените през последните 3 години дейности. Вашето мнение може да изразите, като попълните следната анкета:

https://www.surveymonkey.com/r/68LKXBK?lang=en 

Горе в дясно има бутон, който позволява да се смени езика на анкетата. Нейното попълване няма да ви отнеме повече от 10 мин. Анкетата е анонимна. 

Благодарим предварително за вашето мнение!

Translate »