Новини

Кампания „Ще се справим заедно!“

Отбелязваме 17 март – Международния ден на социалната работа с кампания „Ще се справим заедно!“

Ноу-хау център за алтернативни грижи за деца, НБУ изказва съпричастност към професионалистите от сектор „Хуманно здравеопазване и социална работа“ в България, подкрепящи още по-всеотдайно хората, които в момента се нуждаят най-много от помощ. В сектора са ангажирани над 165000 специалисти. Повечето от тях ще бъдат изправени пред много предизвикателства през идните дни и седмици.

Подкрепяме кампанията „ЩЕ СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО!“, която призовава всички социални работници и всички подкрепящи професии, граждански организации и социални услуги да покажат как помагат на българското общество да преодолее заплахата от коронавируса (COVID-19). Нека споделим личен опит,  да покажем какво правим, за да помагаме на хората в нужда.

Нека отбележим 17 март – Международния ден на социалната работа с маски и ръкавици на работното ни място или там където сме, като покажем, какво правим и какво сме правили за хората, и заявим нашата гражданска позиция.

Можете да се включите в кампанията на следния линк: https://forms.gle/whg9bv7Gu4v2Nmxt6.

Пълния текст на кампанията можете да свалите тук: https://knowhowcentre.nbu.bg/wp-content/uploads/2020/03/zaedno-shte-se-spravim.pdf

 

Translate »