Събития

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ролята на творческата изява в личностното развитие и реализацията на деца и младежи с интелектуални затруднения

18/06/2022 @ 11:00 - 12:00

Милена Кънчева е завършила МП „Психо-социални интервенции с деца и семейства“ и БП „Логопедия“ в Нов български университет, МП „Управление на институции за социална работа“ в СУ „Св. Климент Охридски“. От 11 години работи в Бюро за социални услуги към Дирекция „Интеграция на хора с увреждания, програми и проекти“ на Столична община. Координира инициативи и проекти на Гражданско движение „Помощ на лица с проблеми в развитието“ от 2010 г., а от 2013 г. и на едноименната Фондация (ФПЛПР). Има 30 годишен син с разстройства от аутистичния спектър (РАС) – дългогодишната битка за добруването му я прави „експерт от опит“ в самозастъпничеството, родителската подкрепа и комуникацията между институциите и неправителствения сектор.

През 2019 г. по ОПРЧР, процедура „Открий ме“, съвместно със свои колеги от НБУ създава център за приобщаващо и неформално образование „Нови перспективи през изкуство – „Арт и Скок““. 

Милена ще ни разкаже за дейностите и преживяванията на специалисти, деца, младежи и родители в Творилницата и как те спомагат за постигане на основни цели като: насърчаване към социално включване посредством формиране на мотивация и умения за общуване и самостоятелно справяне с ежедневните предизвикателства; създаване на социално предприятие.

Кога: 18 юни, 11:00 – 12:00 ч

Място на провеждане: Онлайн

Регистрация до 14:00 ч. на 17 юни на следния линк: https://forms.gle/5dTfrCEcebwdCVMB9

Organizer

Ноу-хау център за алтернативни грижи за деца, Нов български университет
Phone
+359877369483
Email
info@knowhowcentre.org
View Organizer Website

Venue

Онлайн
Bulgaria + Google Map
Phone
0877369483
Translate »