Ноу-хау център за алтернативни грижи за деца

Абонирай се за бюлетин

Събития

  

Увеличи размера на текста Намали размера на текста Принтирай Изпрати на приятел
Начало / Събития

Конференция „Планиране с акцент върху личността” като иновативен подход при работа с деца и младежи“


Фондация „Сийдър” организира еднодневна конференция, на която ще представи и предложи за обсъждане резултатите от проекта „Участието на потребителите в процеса на вземане на решения – стъпка към пълна социална интеграция”.
още по събитието...

Обучение на изследователски екип по проект „Спиране на процеса на маргинализация на ромите в град Кюстендил чрез създаване на модел за развитие на общността”


Обучението има за цел да развие умения и познание за изследователските методи с фокус върху метода „Изследване чрез действие, основано на силните страни“.
още по събитието...

Официално откриване на проект „Спиране на процеса на маргинализация на ромите в град Кюстендил чрез създаване на модел за развитие на общността”


В събитието, по време на което ще бъдат представени партньорите и дейностите по проекта, ще вземат участие представители на местната общност, регионални институции, неправителствен сектор, местен бизнес и др.
още по събитието...

Семинар: „Ролята на социалните работници от отделите за закрила на детето в процеса на деинституционализация“


НБУ, Ноу-хау центърът за алтернативни грижи в НБУ и фондация ОАК ви канят на семинар на тема: „Ролята на социалните работници от отделите за закрила на детето в процеса на деинституционализация“.
още по събитието...

Семинар "Деца в институции - локални, национални и глобални предизвикателства пред деинституционализацията"


Ноу-хау центърът за алтернативни грижи на НБУ и фондация ОАК ви канят на семинар на тема „Деца в институции - локални, национални и глобални предизвикателства пред деинституционализацията”
още по събитието...